Време за обработка, доставка и връщане на стока

Време за обработка

Времето за обработка на приетите поръчки е един работен ден при съществуваща наличност  и три до четири дни при индивидуални поръчки, които не са налични.

 

Доставка

Поръчките, които са приети до 14:00 часа и са налични ще бъдат изпратени по куриер още същият ден. За поръчките, които са приети след 14:00 часа, следва да бъдат предадени на куриер на следващият ден. Възможно е забавяне, ако са налице форсмажорни обстоятелства. Поръчки, които са приети петък след 14:00 часа, се обработват в понеделник.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма, която има задължението да спазва сроковете за доставка, както и опцията да прегледате продукта преди да го платите.

 

Връщане и замяна на стока

Поради естеството на услугите, които предлагаме, когато поръчате персонализиран продукт, наши служители ще ви се обадят, за да потвърдите поръчката и нейните детайли. На този етап вие можете да откажете поръчката, но ако я потвърдите ще считаме, че сте съгласни тя да се изпълни. За това силно Ви препоръчваме да разгледаде внимателно размерите на дрехите, (който са различни за всеки модел и за ваше улеснение са качени в галерията на всеки продукт) както и да спазите основните насоки и съвети при персонализирането на дрехи, които може да прочетете тук. Ако не сте доволни от полученият продукт, можете да го върнете, като спазите условията за връщане на стока.