Основни насоки и съвети за направата на перфектната тениска

Основни насоки и съвети за направата на перфектната тениска

 

Всеки човек, който посещава нашият сайт има различна причина да си направи персонализирана тениска. Знаем, че може да бъде предизвикателство за нас да задоволим всички най-различни нужди. Ето няколко основни съвета, които ще ви помогнат да пренесете дизайна от вашият ум върху тениската, която искате.

Използвайте изображения с висока резолюция

Да, вашият дизайн или лого може да изглежда перфектно, но когато се уголеми върху истинска дреха, която се носи, е възможно да се замъгли и да не излезе добре. Уверете се, че изображенията, които качвате са с добра резолюция. Все пак, ако мислим че, финалният продукт няма да изглежда така както сте си го представяли, ще ви изпратим веднага имейл. Поддържаме най-популярните формати изображения, които може да използвате за дизайна си – JPEG, PNG, SVC. Имаме и богата колекция от готови дизайни, които са с високо качество и ще излязат кристално ясно върху дрехата, която сте избрали.

Потърсете второ мнение

Дали ще се допитате до някой приятел, колега или роднина, не е лошо да чуете какво мислят и другите хора или да получите малко конструктивна критика относно дизайна си преди да го пратите към славният му път към тъканите на някоя дреха. Точно поради тази причина сме предоставили на ваше разположение лесно за използване решение – когато наложите текста или дизайна си в програмата ни, в десният ъгъл ще видите иконка (място за иконката тук), която ви предоставя да си спасите дизайна, както и има бутон за споделяне в социалните мрежи.

Придържайте се към по-изчистеният дизайн

Понякога по-малко означава повече. Съвет от един от нашите графични дизайнери: „Тениската трябва да се придържа към основната си цел.“ Дали ще е за документиране на събитие? Дали ще е артистична тениска? Може би, някой забавен цитат? Добавете изкуство и я стилизирайте, но се придържайте към това основната й цел да е разпознаваема.

Получете точно това, което сте си наумили

 Имате специални изисквания? Попитайте ни. Следните са заръки, които получаваме често за мащабни събития:

→ Поръчване на същият дизайн за тениски с различни цветове.

→ Принтиране върху ръкав.

→ Поръчване на същият дизайн за различен вид тениски.