Тениска с надпис – основни насоки за добри резултати

Тениска с надпис – основни насоки за добри резултати

Надписите върху тениски са винаги актуални. Тяхната мода не е временна затова винаги можем да заложим на тази печеливша карта, когато си правим тениска. Другото нещо, което е характерно за тениските с надписи, е че те могат да оказват голямо въздействие в зависимост от посланието. Могат да помогнат на една кауза, може да разрушат друга и то поради простата причина, че надписът върху тениска стига толкова далеч, колкото човекът, или хората, които я носят. Разбира се, ако надписът е в „зоната на здрача“, което ще рече, че не изпъква, не е направен красиво, не грабва внимание, ефекта му ще бъде отслабен. Ако не търсите слаб ефект, тогава има няколко правила в правенето на надписи върху тениски, които ще ви гарантират винаги добре изглеждащи послания. Те са:

 

1. Дължината на надписа

След като сме си наумили какъв надпис върху тениска искаме, трябва да имаме предвид дължината на надписа. Не може да сложим някакъв роман със сбити букви, който отнема 20 минути да го прочете някой, освен, ако това не е гонената цел. Надписът трябва да е кратък и ясен, ако искаме да се чете от разстояние.

2. Шрифтът на надписа

Шрифтът на текста е един от ключовите компоненти на красивият надпис. За да бъдете максимално улеснени, сме направили категории на шрифтовете – за надписи на кирилица и надписи на латиница като ще попълваме нови шрифтове постоянно. В зависимост от посланието, трябва да определите кой шрифт ще му подхожда най-много. За целта, просто трябва да пробвате различните шрифтове, докато не стигнете до този, който прави надписа ви да изглежда най-добре.

Nadpisi na teniski

 

3. Цвят на надписа

Друг важен компонент за идеалният надпис върху тениска е цветът му. Той зависи от цвета на тениската, която сме избрали. Сигурното правило тук е да има контраст. Ако цветът на тениската е светъл, тогава надписът върху нея трябва да бъде с тъмен цвят и обратното – ако тениската е с тъмен цвят, надписът трябва да бъде светъл. Така винаги ще може безпроблемно да се чете.

Nadpis wyrhu teniska - kontur

 

4. Контур на надписът

Нашият онлайн дизайнер, дава изключително много възможности за редактиране на надписи. Една много приятна такава функция е „Контур на текста“. Той може да придаде красив ефект на надписа върху тениската ни. Достатъчно е да изберете желан цвят и да приложите ефекта, като дебелината си я регулирате, докато не стигнете до идеалният за вас вариант.

Nadpis wyrhu teniska - kontur1

Спазвайки няколко основни правила, можете да бъдете сигурни, че надписът върху тениската ви ще изглежда винаги добре. И все пак, ако имате някакви колебания, въпроси или нужда от помощ, винаги може да се обърнете към нас. Приятно творене 🙂