Тениска със снимка – как да я направим

Teniska sys snimka

Тениската със снимка е един много оригинален и личен подарък. Една картина може да съдържа хиляди думи – същото е и при тениските със снимки. Те отбелязват някакво събитие, което има сантиментална стойност, свързано със силни емоции. Поради тези причини, тениската със снимка трябва да изглежда, колкото се може по-добре. За целта има няколко прости правила, които ако спазвате винаги ще получите отличен резултат.

Ако искате да знаете чисто технически как да си направите тениска със снимка, можете да прочетете ТУК.

ПЪРВО ПРАВИЛО:
КАЧЕСТВО НА СНИМКАТА

Имайте предвид, че печата върху тениска е по-различен от печата върху хартия, чаша, шапка и други подобни артикули, които са с малка площ. Това важи с особена сила за снимките, които масово се принтират върху фото хартия. За да излезе красиво печатът на снимка върху тениска, качеството на снимката трябва да е високо. Колкото по-високо качество, толкова по-добре ще изглежда снимката на тениската. Защо? Защото печатната площ е по-голяма и това, което ще изглежда добре на формат A5 (148Х210мм.), може да изглежда зле на фортмат A4 (210Х297мм.). Ако не сте сигурни, че качеството на снимката е достатъчно добро за печат върху тениска, винаги може да се свържете с нашите дизайнери и да ни изпратите снимката, след което ще ви кажат дали качеството й е задоволително, или не.

 

ВТОРО ПРАВИЛО:
ЦВЕТЪТ НА ТЕНИСКАТА

Когато слагаме снимка върху тениска, трябва да се съобразиме с преобладаващите цветове на снимката. Ако те са жълти да кажем, няма да изглеждат толкова добре на жълта тениска. Ще се губят детайли, ще се размият цветовете на снимката с цветовете на тениската, което значи, че няма да изглежда добре подобна комбинация. Най-лесното правило тук, което ще ви гарантира отличен ефект, е контраста. Ако снимката е  предимно с бели цветове, най-добре ще контрастира на тъмна тениска и обратното – ако снимката се състои от предимно тъмни цветове, най-добрият контраст ще бъде, ако бъде напечатана върху светъл цвят тениска.

 

ТРЕТО ПРАВИЛО:
НАПРАВЕТЕ ГО С ЛЮБОВ

Когато трето правило е спазено, другите две нямат значение, защото всичко, което е направено с любов е красиво и несъмнено ще донесе положителни емоции.

И не забравяйте да се усмихвате 🙂