Време за обработка, доставка и връщане на стока

Време за обработка

Времето за обработка означава времевият период нужен за снабдяване (ако няма наличност) на даденият артикул и обработката му (приготовления за печат, както и нанасяне на самият печат).

Времето за обработка е от 5 до 7 работни дни.

Поръчките, които са приети до 14:00 часа започват да се обработват в същия работен ден. Поръчките, които са приети след 14:00 часа, се обработват на следващия работен ден. Поръчки, които са приети петък след 14:00 часа, започват да се обработват в понеделник.

Доставка

След като поръчаният артикул е обработен (виж „време за обработка“) в същият ден той се дава на куриер и на следващият ден пратката трябва да е получена, или до адрес, или до офис на избраната от вас куриерска фирма.

Има опция и за експресна поръчка и доставка (виж „допълнителни услуги“).

Доставката се извършва чрез куриерски фирми Спиди и Еконт, които имат задължението да спазват сроковете за доставка, както и опцията да прегледате продукта преди да го платите.

Можете да изберете опцията на доставка до офис на Спиди и Еконт, или до адрес.

Връщане на стока

Тъй като предоставяме високо персонализирана услуга, подходът при връщане на продуктите е специализиран според тази услуга.

Когато направите поръчка и искате да я откажете, моля обадете се възможно най-бързо на един от посочените телефони:

  • 02/99 64 684

След като тениската е изработена, можете да я върнете само при наличието на дефект на артикула и/или дефект на печата. При наличие на такива дефекти, ще Ви компенсираме с нов продукт, или връщане на дадената от Вас сума.

Ако се наложи да върнете продукта, Ви молим да бъдат спазени условията за връщане, който са част от „Общите условия„.

Сформиране на цена и информация за печат

Как се определя крайната цена на продукт?

Крайната цена на продукта се определя като се съберат цената на артикула + цената на печат.

Как се определя цената на печат?

Ние от Napravisiteniska.com държим да бъдем максимално коректни към Вас във всеки един аспект. Цената на печата е един от най-важните аспекти за сформиране на крайната цена. Поради тази причина, най-гъвкавият вариант е тя да се сформира, според площта на печатното поле (големината на щампата). Този начин гарантира, че Вие ще платите точно толкова, колкото реално сте използвали. Например, ако щампата, която сте сложили е с малък размер, то и цената ще бъде по-ниска и обратното – колкото по-голяма е щампата, толкова по-високата става цената, тъй като се използват и повече консумативи за направата й.

Какви консумативи ползвате?

Процесът за направата на една тениска включва в себе си множество различни действия. За подготовка на самият печат, можете да прочетете тук.

Консумативите, които използваме са от най-високо качество, с цел да Ви предоставят максимално дълъг живот на щампата. Най-важните от тях са:

  • мастила;
  • прeдпокритие;

Мастилата, които ползваме са възможно най-качествените с цена на литър, около 1000 евро.

Какъв метод на печат използвате?

В зависимост от нуждите използваме различни методи на печат.

За малки и разнообразни количества, използваме най-модерният начин за печат – текстилен принтер, или също така познат като директен печат (DTG – direct to garment).

За продукти, които съдържат повече изкуствени материали, използваме брандиране с текстилно фолио.

За големи количества и серии артикули, прибягваме до друг метод, който е по-ефективен и по-евтин за големите поръчки – ситопечат.

Допълнителни услуги

Помощ от дизайнер

Ако изпитвате затруднения с онлайн дизайнера на тениски, можете да се свържете с наш дизайнер като попълните формата под всеки продукт до описанието:

Pomosh ot dizajnerСпоред сложността на изпълнение на вашето желание, услугата може да оскъпи от 10 лв. до 30 лв. продукта, тъй като е необходимо време и труд на един, а понякога и повече човека за изпълнение на заявката. В 99% от случаите не таксуваме тази услуга, тъй като затрудненията, които срещате са технически, или трябва да се направят дребни промени, които отнемат максимум 15 минутки.

Експресни поръчки

Ако искате да получите дрехата, която сте избрали възможно най-бързо, цените (за сума на продуктите) са както следва:

  • Изработка 48 часа след приемане на поръчката +30% от стойността на поръчката;
  • Изработка 24 часа след приемане на поръчката +50% от стойността на поръчката;
  • Изработка в рамките на същият работен ден +100% от стойността на поръчката;

Забележка:

Услугите важат за складова наличност на поръчаните продукти и не включват времето за доставка;