Защо да ползвам вашите услуги?

Защо да ползвам вашите услуги?

Това е важен въпрос, който трябва всеки човек да си задава преди да използва услугите на някой търговец, за да не бъде разочарован или още по-зле – измамен. Още по-съществен се превръща, когато става въпрос за онлайн покупки поради спецификата на този тип пазаруване (виждаш само картинка и не можем да докоснем продукта, нито пък да го пробваме, дали ще ни бъде по мярка). Получава се така, че даваме пари за някаква снимка на екрана и възможността за измама става още по-висока, от която се възползват некоректни хора с малки сърца.

“Да, да знам го това, но защо да ползвам вашите услуги?” – ще кажете. Има няколко причини поради, които да ползвате нашите услуги и ето ги и тях:

1. Ние сме коректни.

Можете да бъдете сигурни в това и лесно може да се уверите като използвате услугите, които предлагаме. Не сме базирани само в интернет пространството, а можете и да ни намерите офиса и в София. Качествената и коректна услуга е нашият основен приоритет.

2. Онлайн дизайнерът

Нашият онлайн дизайнер предоставя изключително много възможности за различни кофигурации. Освен, че предоставя услугата за смяна на цвят на щампата, той притежава и богата колекция от шрифтове на кирилица, както и на латиница. Това ви гарантира голям избор за изработката на всякакъв вид надписи.

3. Дизайнерите ни са професионалисти.

Има хора, които се представят за дизайнери след като са изгледали няколко клипа от типа “Първи стъпки в “фотошоп”. При нас работят хора с дългогодишен опит, които са завършили Художествената академия и са специализирали години в чужбина. Ако те мислят, че дизайна Ви няма да изглежда така както сте си го представяли, веднага ще получите имейл, за да не бъдете разочаровани.

4. Даваме максимална творческа свобода

Какво имаме предвид – за разлика от повечето сайтове, които предлагат подобен тип услуги, ние не слагаме ограничителна рамка за елементите (снимки, текст, дизайни) върху дрехите. Целта ни е да дадем на нашите клиенти максимална свобода за творчески изяви. Разбира се, има места върху, които не се препоръчва да се печата.

5. Цената

Ценовата политика ни е така, че да предоставим максимално качествени продукти на възможно най-ниската цена. Ако имате проблеми с някой наш продукт (дефекти по дрехата, размит печат, различен цвят на дрехата или нещо друго, пишете ни и ще заменим дефектният продукт).

Можем да продължаваме да изброяваме, но най-сигурният начин да се убедите в правотата на тези думи е като ни изпробвате.